Αναζητώ, επιλέγω

Με την πρωτοποριακή εκπαιδευτική πλατφόρμα που δημιουργήσαμε προσφέρουμε ένα ψηφιακό περιβάλλον ασφαλές και κατάλληλο για μάθηση και γνώση. Ο γονιός, ο μαθητής και οποιοσδήποτε αγαπάει τα Μαθηματικά έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στην πλατφόρμα και να παρακολουθήσει βήμα βήμα τη λύση όλων των ασκήσεων των σχολικών βιβλίων με εύκολο και εύληπτο τρόπο. Ακόμα έχει πρόσβαση στην αναλυτική επίλυση όλων των ασκήσεων της Φυσικής καθώς και της Χημείας!

Δημιουργώ

Τα βιντεομαθήματα έχουν δημιουργηθεί με πολύ μεράκι και αγάπη για τα Μαθηματικά από τον μαθηματικό, με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση, Στέφανο Θεοφίλη, και σκοπός μας είναι ο συνεχής εμπλουτισμός της πλατφόρμας με νέες ασκήσεις και θεωρία.

Μαθαίνω, Γνωρίζω, Κατανοώ

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται οι λύσεις των ασκήσεων θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις σε βάθος τις ασκήσεις και τη θεωρία που τις συνοδεύει και να μπορείς να αξιοποιήσεις τις γνώσεις αυτές.

Αξιοποιώ

Δεν υπάρχει πια δύσκολη και άλυτη άσκηση! Όπου κι αν βρίσκεσαι, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς έχεις πρόσβαση στην αναλυτική λύση των ασκήσεων!Ο μαθηματικός Στέφανος Θεοφίλης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Ξάνθη. Σπούδασε Μαθηματικά στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου της Πάτρας, με κατεύθυνση «Στατιστική, Πιθανότητες και Επιχειρησιακή Έρευνα». Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στα Μαθηματικά από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με κατεύθυνση «Ανάλυση Μαθηματικών Προτύπων» και ο τίτλος της Διπλωματικής Εργασίας: « Introduction to Mathematics for Finance», καθώς και κάτοχος δεύτερου Μεταπτυχιακoύ στην Τραπεζική, επίσης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με τίτλο Διπλωματικής Εργασίας: FinTech: Products, opporunities, risks and added value for banks. Είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Χρηματοοικονομική με θέμα ” Time Series Forecasting and Portfolio Optimization Using Artificial Intelligence: The Critical Role of Machine Learning and Deep Learning”.


Tα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην πόλη της Χαλκίδας, απ’ όπου και κατάγεται, ως καθηγητής μαθηματικών, σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές όλων των τάξεων και φοιτητές. Επίσης, έχει εργασθεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως ωρομίσθιος καθηγητής σε Λύκεια της Χαλκίδας αλλά και στη βιομηχανία στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου. Ακόμα δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα του Τουρισμού, αλλά και στο νέο θεσμό της Διαμεσολάβησης καθώς είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


Οι πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας που χρησιμοποιεί σε όλα τα μαθήματά του, η αγάπη για τη δουλειά του και η συνεχής αναζήτηση νέων σύγχρονων και καινοτόμων τρόπων εκπαίδευσης τον οδήγησαν στη δημιουργία και ανάπτυξη της πλατφόρμας βιντεομαθημάτων ΘΕΟΦΙΛΗΣ με σκοπό να βοηθήσει, να ενισχύσει και να διευκολύνει ακόμα περισσότερο την εκπαίδευση των μαθηματικών.
Ασφάλεια συναλλαγών

  • Το theofilis.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο TLS 1.2, με κρυπτογράφηση μέχρι 256 bit, για ασφαλείς on-line συναλλαγές και για διασφάλιση των πληροφοριών που εναλλάσσονται μεταξύ του επισκέπτη/ πελάτη και του theofilis.gr. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, του ονόματος και της διεύθυνσής σας ή όποιων άλλων προσωπικών σας δεδομένων, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο διαδίκτυο.
  • Σε κανέναν από τους τρόπους πληρωμής και ειδικότερα στη χρέωση καρτών το theofilis.gr δεν εμπλέκεται και δεν κρατάει τα στοιχεία της κάρτας ή οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία. Οι συναλλαγές και τα στοιχεία των καρτών, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, δίνονται από τον ιδιοκτήτη της κάρτας μέσω ασφαλών δικτύων των τραπεζών ή του Paypal, απευθείας στις τράπεζες και απλά το theofilis.gr ενημερώνεται από τα τραπεζικά ιδρύματα για την επιτυχία ή μη ολοκλήρωση της συναλλαγής.  Η επικοινωνία μας με τα τραπεζικά ιδρύματα ούτως ή άλλως γίνεται με κρυπτογράφηση τηρώντας όλους τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς κανόνες για την ασφάλεια των συναλλαγών, την τήρηση και προστασία των προσωπικών δεδομένων καθώς και τον έλεγχο από ανεξάρτητους φορείς σε καθημερινή βάση για προστασία του ιστότοπού μας από κακόβουλο λογισμικό και κενά ασφάλειας.Τρόποι πληρωμής


Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε μια συνδρομή για το εκπαιδευτικό μας υλικό όλο το 24ώρο, χρησιμοποιώντας τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική κάρτα Ολοκλήρωση της παραγγελίας μέσω του portal ηλεκτρωνικών πληρωμών της Vivapayments με χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.
  • paypal είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει λογαριασμός paypal (γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες με δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών τύπου Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Discover ανεξάρτητα εκδότριας τράπεζας).
  • πληρωμή σε τράπεζα Με κατάθεση ή μεταφορά χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μας στην τράπεζα Eurobank.